NL

Gites Ardenne

Le Petit Chenu

Welkom bij Petit Chenu, een schat aan elegantie verscholen in Léglise. Deze vakantiewoning biedt u  veel meer dan alleen maar een plek om te verblijven: het is een rustig toevluchtsoord waar rust en comfort harmonieus samenkomen. Bereid u voor om betoverd te worden door de moderne charme van deze plek.

Reserveer nu uw verblijf

Kies snel uw verblijfsdata en het aantal personen.

Reservatie voor minimaal 2 nachten.


Kerst en Nieuwjaar: reservering voor een volledige week.


Voor andere beschikbaarheid, gelieve contact met ons op te nemen.

Chargement en cours...

De reserveringen worden beheerd door :

De geschiedenis van Petit Chenu

Op een avond in augustus 2012 trok een oud huis uit het begin van de jaren 1900 onze aandacht.
Terwijl de zon onderging tussen de majestueuze berken, leek het huis te zuchten omdat het zijn
eigenaar zag vertrekken, achtergelaten en angstig voor de komst van de winter.

Van veelbelovende oorsprong naar een stralende toekomst

Ondanks het verdriet dat het huis uitstraalde, ademde de tuin een sfeer van welzijn en sereniteit uit. We wisten meteen dat het onze plicht was om het een tweede leven te geven.


Wij, Laurence en Benoit, gedreven door dit mooie project, besloten dit huis om te vormen tot een gastvrije vakantiewoning. Vanwege de locatie kreeg de vakantiewoning de naam "Le Petit Chenu".

Wat deze vakantiewoning uniek maakt, is de harmonieuze combinatie van de oude Ardense stijl en een eigentijdse touch. Deze combinatie creëert een originele en warme sfeer, waardoor families, vriendengroepen en alle bezoekers kunnen genieten van een aangenaam verblijf in het hart van onze prachtige groene regio.


Bij Petit Chenu vermengen de verhalen uit het verleden zich met de onvergetelijke momenten die u tijdens uw verblijf zult creëren. Kom de charme en authenticiteit van deze plek ontdekken, waar de ziel van het huis zich vermengt met de schoonheid van onze regio.

Bezoek Petite Chenu virtueel

Een glimp van de vakantie woning

Neem een kijkje in Petit Chenu en zie wat u te wachten staat.

Ontdek een oase van rust en ontspanning in onze Wellness-ruimte, een uitnodiging voor totale ontsnapping.

124

Reserveringen in 2023

99%

Tevreden Klanten

Le Petit Chenu  is erkend foor het Commissariat Général du Tourisme.

Getuigenissen

Ontdek wat onze enthousiaste klanten te zeggen hebben over hun verblijf in Petit Chenu.

Prachtige vakantiewoning, smaakvol ingericht waar u zich meteen thuis voelt. Le petit Chenu Ideaal voor verblijven met kinderen, met een speciale speelkamer voor hen, de "home cinema" en de tafelvoetbal, genoeg om ze goed bezig te houden. Wij raden deze vakantiewoning ten zeerste aan, u zult er goede momenten beleven.


M. Larissa

We hebben een geweldig weekend gehad in deze ruime vakantiewoning, brandschoon en een zeer vriendelijke eigenaar. Goed uitgerust met een jacuzzi en sauna van topkwaliteit. Speelkamer voor kinderen. Raclette-optie ten zeerste aanbevolen, zeer goed voorzien van goede lokale en kwaliteitsproducten.


D. Cindy

Wat een geweldig weekend!!!
We hadden het geluk om de vakantiewoning voor dit weekend te kunnen huren... het was zo geweldig dat we niet meer weg wilden... ik raad het absoluut aan, jacuzzi, sauna en tafelvoetbal in overvloed en nogmaals bedankt voor de raclette... we hopen echt snel terug te komen...


B. Genevieve